Salih Karagöz Vakfı

1970 yılında kurulmuş bir aile vakfı olup. Yurt içi üniversitelerimizin Mimarlık ve Mühendislik bölümlerinde. Eğitim almakta olan başarılı ve maddi. Karşılıksız burs imkanı sağlamaktadır. Burs Başvurusu İçin Şartlar. Lisans eğitimi veren devlet okullarının Mimarlık yada Mühendislik bölümü öğrencisi olmak. Başka kurumdan burs almamak . Başka kaynaklardan aylık nakit yardımı şeklinde burs alanlara Vakıftan burs verilmez-Kredi ve Yurtlar Kurumundan alınan öğrenim kredisi hariç. Başvuru Formu EK-1.

OVERVIEW

This web site salihkaragozvakfi.org currently has an average traffic classification of zero (the lower the higher page views). There is two contacts and directions for salihkaragozvakfi.org to help you reach them. This web site salihkaragozvakfi.org has been on the internet for seven hundred and eighty-four weeks, nine days, twenty-one hours, and seven minutes.
Contacts
Locations
Online Since
Aug 2009

SALIHKARAGOZVAKFI.ORG RANKINGS

This web site salihkaragozvakfi.org has seen alternating levels of traffic for the duration of the year.
Traffic for salihkaragozvakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for salihkaragozvakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for salihkaragozvakfi.org

Last Month

SALIHKARAGOZVAKFI.ORG HISTORY

This web site salihkaragozvakfi.org was started on on August 31, 2009. It is now seven hundred and eighty-four weeks, nine days, twenty-one hours, and seven minutes young.
REGISTERED
August
2009

PERIOD OF EXISTANCE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO BUSINESS

WHAT DOES SALIHKARAGOZVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of salihkaragozvakfi.org Mobile Screenshot of salihkaragozvakfi.org Tablet Screenshot of salihkaragozvakfi.org

CONTACTS

MIKRON EGITIM MUH. DAN. TIC. LTD. STI.

ARIF CEVIZCI

IHLAMUR YILDIZ CD. NO:33 / 9 BESIKTAS

Istanbul, 11111

TR

MIKRON EGITIM MUH. DAN. TIC. LTD. STI.

ARIF CEVIZCI

IHLAMUR YILDIZ CD. NO:33 / 9 BESIKTAS

Istanbul, 11111

TR

SALIHKARAGOZVAKFI.ORG HOST

Our web crawlers observed that a lone root page on salihkaragozvakfi.org took one thousand one hundred and forty-one milliseconds to come up. Our parsers could not discover a SSL certificate, so therefore we consider salihkaragozvakfi.org not secure.
Load time
1.141 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
82.151.132.21

NAME SERVERS

ns1.webkontrol.doruk.net.tr
ns2.webkontrol.doruk.net.tr

BOOKMARK ICON

SERVER OPERATING SYSTEM AND ENCODING

I found that this domain is employing the Microsoft-IIS/6.0 os.

TITLE

Salih Karagöz Vakfı

DESCRIPTION

CONTENT

This web site salihkaragozvakfi.org states the following, "1970 yılında kurulmuş bir aile vakfı olup." Our analyzers saw that the webpage also stated " Yurt içi üniversitelerimizin Mimarlık ve Mühendislik bölümlerinde." The Website also said " Eğitim almakta olan başarılı ve maddi. Lisans eğitimi veren devlet okullarının Mimarlık yada Mühendislik bölümü öğrencisi olmak. Başka kurumdan burs almamak . Başka kaynaklardan aylık nakit yardımı şeklinde burs alanlara Vakıftan burs verilmez-Kredi ve Yurtlar Kurumundan alınan öğrenim kredisi hariç." The website's header had Burs as the most important optimized keyword. It is followed by Vakıf, BURS, and VAKIF which isn't as highly ranked as Burs. The next words salihkaragozvakfi.org used was Salih Karagöz. Karagoz was included but will not be understood by search engines.

SIMILAR DOMAINS

KARAPELİT. Salih ten

1 3 İnternet Kullanım Şekilleri. 2 1 Elektronik Ticaret Nedir? 22 Elektronik Ticaretin Kapsamı. 2 3 Elektronik Ticaretin Faydaları. 2 4 Elektronik Ticaretin Tarihçesi. 3 1 İnternet Reklamcılığı Nedir? 3 2 Internet Reklamcılığının Tarihçesi.

Salih Karayel - Mali Müşavir

YEVMİYE DEFTERLERİNİN KAPANIŞ ONAYI TASDİKİ HAZİRAN AYI SONUNA KADAR YAPILACAKTIR. Pazarlama, satış ve muhasebe arasındaki koordinasyonun sağlanması. Tüm mali plan ve operasyonların vergi boyutunun irdelenmesi. Mevzuat bilgi akışının sağlanması ve sürekli revizyonu.

Salih Kartalın Kişisel Web Sayfası

Sadece İslam diyebilmek için Müslümanca Düşünmek.

MUHAMMED SALIH.S

Kollam, Kerala, India. How to do without an Antivirus. Antivirus tools add little to their already robust protections. Most of the generalised warnings you hear abou.

SALİH KIRIKLAR Bir yolda en hızlıysan aynaya bakma!

Bir yolda en hızlıysan aynaya bakma! DIŞ TİCARET İŞLEMLERİNİN MUHASEBELEŞTİRİLMESİ. Dış ticaret işlemlerini ithalat ve ihracat olarak ikiye ayırmak gerekmektedir. Bilindiği üzere iki konu da birbinden bağımsız ele alınması gereken konulardır. İhracat işlemlerinin muhasebeleştirilmesinde önemli olan başlıca noktalar intaç tarihi, yüklenilen kdv tutarının belirlenmesi, beyanname üzerinde doğru sütuna girilmesidir.